sábado, 17 de mayo de 2014

                                            AMOR = ROMA

La ciutat de Roma és la ciutat inesgotable. Per més visites que facis, sempre té un racó que et sembla no vas visitar. El nostre recorregut va començar pel Coliseu. Sobren totes les paraules quan es tracta de descriure tan majestuós recinte, que data de l'any 80 dc., amb una capacitat per a 50.000 espectadors, en aquest lloc tot i estar al centre de la ciutat hi havia un silenci que em deixo sobre agafat.


En sortir ens dirigim fins a l'Arc de Constantí, situat al costat del Coliseu. Es tracta d'un arc del triomf manat a construir per l'emperador Constantí I el Gran l'any 315.

Vam acabar el recorregut al Palatí i Fòrum Romà que he de reconèixer que va ser el lloc que més gaudi doncs el recorregut el vaig fer degustant un gelat de mandarina, que vaig poder comprar a la gelateria la Dolcevita, suposadament una de les millors de Roma. Al llarg del recorregut que realitzem vam poder veure l'Estadi, la Domus Augustana, l'Arc de Tito, la Basílica de Maxenci i Constantí, el temple d'Antonino i Faustina, l'Arc de Septimi Sever o la claveguera màxima, entre moltes altres ruïnes.





http://vocaroo.com/i/s086Cbpu8vth
 

Perdut a Roma

No hay comentarios:

Publicar un comentario